Tarieven

Inkomticket:

1 dag geldig, gratis voor kinderen t.e.m. 4 jaar.

€ 3
Inkom groepen:

Vanaf 20 personen, 1 dag.

€ 2 p.p.
Seizoensabonnement:

1 persoon, volledig zomerseizoen geldig.

€ 20
Gezinskaart:

Volledig gezin, volledig zomerseizoen geldig.

€ 50
Abonnementverkoop is weer beschikbaar vanaf mei 2020   


Betalen kan online via Mastercard, Visa, Bancontact en iDeal (NL). Indien je jouw lidkaart van vorig jaar nog hebt kan je die in de webshop verlengen, zodat het direct na de betaling kan worden hergebruikt. Indien je een nieuwe klant bent krijg je na de betaling een e-mail met een barcode die je direct bij ons kan laten inscannen en inruilen voor abonnementskaartje!


Inkomtickets/abonnementen zijn ook te verkrijgen bij de persoon aan de inkom van de ligweide of aan de bar. Ze geven de houder toegang op het terrein van de vzw, het gebruik van de kleedruimten en het plaatsen van de wagen op de parking. De houder verklaard kennis te hebben genomen van het huishoudelijk reglement en met de inhoud ervan akkoord te gaan. Bekijk hier de privacyverklaring. Indien er problemen voordoen, contacteer ons via vriendenvosselareput@gmail.com.

Wanneer kan je zwemmen?

Zomerseizoen (15 mei - 15 sept.):

Zwemmen is toegestaan bij aanwezigheid van een redder. Dit is van 15 mei t.e.m. 15 september op zon- en feestdagen van 13 - 18u, en in juli en augustus ook van maandag tot zaterdag van 14u - 19u. Bij slecht weer is er geen redder aanwezig!

Winterseizoen (15 sept. - 15 mei):

Zondag 10u tot 11u voor de winterzwemmers. Er is dan een redder aanwezig. Meer info zie website winterzwemmers.

Reglement zwemdomein

Bekijk hier het reglement.

Afstanden

Waterkwaliteit zomerseizoen 2018

Beoordeling

De waterkwaliteit wordt elk zomerseizoen wekelijks geanalyseerd door de Vlaamse Milieumaatschappij en het Agentschap voor Zorg & Gezondheid. Het laatste resultaat wordt hieronder automatisch geüpdatet en ter plaatse in het glazen kastje aan het clubhuis opgehangen.


Europese beoordeling (lange termijn)

Laatste meting LIVE

Normen voor zwemvijvers

table

*Deze normen zijn door het Vlaams Agentschap Zorg en Gezondheid bepaald op basis van de Europese zwemwaterrichtlijn om de waterkwaliteit van het zwemvijvers te beoordelen. Meer info hier.

Geschiedenis meetresultaten

Bekijk de vorige metingen en meer info op onze VMM-pagina!