Tarieven, zomerseizoen (15 mei - 15 sept.)

  Ter plaatse: Online:
Inkomticket:

1 dag geldig.

€ 2.50  
Inkom groepen:

Vanaf 20 personen, 1 dag.

€ 2 p.p.  
Seizoensabonnement:

1 Persoon, volledig seizoen geldig.

€ 20 €18*
Gezinskaart:

Volledig gezin, volledig seizoen geldig.

€ 50 €45*
Abonnementverkoop is momenteel nog niet beschikbaar   


*Betalen kan online via Mastercard, Visa, Bancontact en iDeal (NL). Er worden 2.5% bijkomende transactiekosten meegerekend. Na betaling krijg je een e-mail met een barcode die je direct bij ons kan laten inscannen en inruilen voor abonnementskaartje! Indien je nog een kaartje hebt van vorig jaar kan het direct na betaling worden hergebruikt!


Inkomtickets/abonnementen zijn ook te verkrijgen bij de persoon aan de inkom van de ligweide of aan de bar. Ze geven aan de houder ervan het recht van toegang op het terrein van de vzw ‘De Vrienden van Vosselare Put’, het gebruik van de kleedruimten en het plaatsen van de wagen op de parking. De houder verklaart kennis te hebben genomen van het huishoudelijk reglement en met de inhoud ervan akkoord te gaan.

Wanneer kan je zwemmen?

Winterseizoen (15 sept. - 15 mei):

Zondag 10u tot 11u voor de winterzwemmers. Er is dan een redder aanwezig... meer info

Zomerseizoen (15 mei - 15 sept.):

Zwemmen is toegestaan bij aanwezigheid van een redder. Dit is op zon- en feestdagen van 13 u tot 18 u, en maandag tot zaterdag van 14 u tot 19 u. Bij slecht weer is er geen redder aanwezig.

Reglement zwemdomein

Bekijk hier het reglement.

Afstanden

Plattegrond

Plattegrond

360°

Waterkwaliteit zomerseizoen 2018

Beoordeling

De waterkwaliteit wordt elk zomerseizoen wekelijks geanalyseerd door de Vlaamse Milieumaatschappij en het Agentschap voor Zorg & Gezondheid. Het laatste resultaat wordt hieronder automatisch geüpdatet en ter plaatse in het glazen kastje aan het clubhuis opgehangen.


Europese beoordeling (lange termijn)

Laatste meting LIVE

Normen voor zwemvijvers

table

*Deze normen zijn door het Vlaams Agentschap Zorg en Gezondheid bepaald op basis van de Europese zwemwaterrichtlijn om de waterkwaliteit van het zwemvijvers te beoordelen. Meer info hier.

Geschiedenis meetresultaten

Bekijk de vorige metingen en meer info op onze VMM-pagina!