Tarieven, zomerseizoen (15 mei - 15 sept.)

  Ter plaatse: Online:
Inkomticket:

1 dag geldig.

€ 2.50  
Inkom groepen:

Vanaf 20 personen, 1 dag.

€ 2 p.p.  
Seizoensabonnement:

1 Persoon, volledig seizoen geldig.

€ 20 €18*
Gezinskaart:

Volledig gezin, volledig seizoen geldig.

€ 50 €45*
Bestel of verleng je abonnement online!   


*Betalen kan online via Mastercard, Visa, Bancontact en iDeal (NL). Er worden 2.5% bijkomende transactiekosten meegerekend. Na betaling krijg je een e-mail met een barcode die je direct bij ons kan laten inscannen en inruilen voor abonnementskaartje! Indien je nog een kaartje hebt van vorig jaar kan het direct na betaling worden hergebruikt!


Inkomtickets/abonnementen zijn ook te verkrijgen bij de persoon aan de inkom van de ligweide of aan de bar. Ze geven aan de houder ervan het recht van toegang op het terrein van de vzw ‘De Vrienden van Vosselare Put’, het gebruik van de kleedruimten en het plaatsen van de wagen op de parking. De houder verklaart kennis te hebben genomen van het huishoudelijk reglement en met de inhoud ervan akkoord te gaan.

Wanneer kan je zwemmen?

Zomerseizoen (15 mei - 15 sept.):

Zwemmen is enkel toegestaan bij toezicht van een redder (groene vlag). Bij mooi weer is dit meestal elke dag tussen 13u30 en 18u30.

Winterseizoen (15 sept. - 15 mei):

Zondag 10u tot 11u voor de winterzwemmers. Er is dan een redder aanwezig... meer info

Reglement zwemdomein

Bekijk hier het reglement.

Afstanden

Plattegrond

Plattegrond

360°

Waterkwaliteit

UPDATE 16/06/2018: Er is een extra staalafname van het water afgenomen op 14/06 na het slechte resultaat van 11/6, de waterkwaliteit lijkt terug in orde te zijn en is terug beoordeeld als "zeer goed" door het VMM. Bekijk de geschiedenis via de link onderaan voor meer informatie i.v.m. de waterkwaliteit van afgelopen weken.
Bekijk pdf resultaat

Tijdens het zomerseizoen (15/05 tot 15/09) wordt de waterkwaliteit wekelijks gemeten en geanalyseerd door de Vlaamse Milieumaatschappij en het Agentschap voor Zorg & Gezondheid. Het laatste resultaat wordt hieronder automatisch geüpdatet en in het glazen kastje aan het clubhuis opgehangen.

Laatste meting LIVE :

Download zwemwater profiel

Normen voor zwemvijvers:*

 

Zeer Goed

Aanvaardbaar

Slecht
(zwemverbod)

Intestinale enterokokken (I.E.) (kve/100ml)

< 400

< 700

> 700

Escherichia coli (E.C.) (kve/100ml)

< 1000

< 2000

> 2000

Geschiedenis meetresultaten:

Bekijk onze VMM-pagina voor meer info en vorige metingen!   



*Deze normen zijn door het VMM en het Vlaams Agentschap Zorg en Gezondheid bepaald op basis van de Europese zwemwaterrichtlijn om de actuele waterkwaliteit van het zwemvijvers te beoordelen. Meer info hierover vindt u hier.